Gratis dagpas - klik rechts

Het FitFever concept

Fitfever is ontstaan vanuit jarenlange ervaring en de vele drempels die de fitnesswereld kent. Denk daarbij aan het abonnementenaanbod, de langdurige contracten en soms hoge inschrijfkosten, de opzegtermijnen en moeilijke manier van opzeggen. Fitfever heeft hiervoor de oplossing gevonden.

Fitfever voordelen

  • Pay per visit of Unlimited
  • Geen inschrijfkosten
  • Geen langdurig contract
  • Geen lang opzegtermijn
  • Geen ledenpas
  • Sportivity App 

Hoe werkt het

Bij inschrijving kun je kiezen uit een van onderstaande abonnementen en je krijgt de keuze tussen het aanschaffen van een chiparmband of chipsticker. Hiermee krijg je toegang tot de club.

Ook kun je deze chip ‘opwaarderen’ om makkelijk consumpties te kopen uit de, via chip aangestuurde, automaten. In de toekomst zal deze chip je nog meer mogelijkheden bieden binnen de club.

Geen keuze kunnen maken? Kies dan voor een eenmailige Gratis dagpas. Deze is alleen geldig voor niet leden! 

Bekijk hier onze tarieven

Download bij inschrijving de Fitfever (Sportivity) App. Heb je de Fitfever App bij inschrijving nog niet gedownload? Laat het ons weten dan sturen wij je via de email een nieuwe link welke binnen 24uur geactiveerd moet worden.

Overstapservice

Heb je een abonnement elders, ben je niet tevreden en wil je overstappen?

Fitfever heeft dan de overstapservice. Op vertoon van je huidige overeenkomst en je aantoonbare resterende periode elders, kun je bij Fitfever voor een periode van maximaal 2 maanden gratis sporten. De enige voorwaarde is dat je bij Fitfever een Unlimited abonnement afneemt voor een periode van minimaal 3 maanden.

Betaalmogelijkheden

* Automatische incasso is verplicht
* Pinnen kan alleen bij inschrijving of achterstand
* iDeal via de website kan alleen bij inschrijving of achterstand 

Let op!
Zorg dat je op tijd betaald. Bij niet tijdig betalen/stonering brengen wij per achterstallige maand/openstaande post € 5,00 administratiekosten in rekening.