Begeleiding

De medewerker vertelt u de mogelijkheden die Fitfever te bieden heeft. Hierbij worden de toestellen en de daarvoor bestemde spiergroep(en) aan u uitgelegd. Voor het maken van persoonlijke schema’s gelden de onderstaande mogelijkheden.

Personal training

De laatste tijd zien wij steeds vaker dat mensen een personal training boeken. Wekelijks een personal training is natuurlijk behoorlijk prijzig. Maar wat wij vaak horen is dat mensen 1x per maand of per 6 weken een personal training boeken om samen met een trainer een nieuw op maat gemaakt schema te maken, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Op deze manier daag je jezelf iedere maand opnieuw uit en doe je dit ook nog op een hele verstandige manier! Vraag aan de balie naar de mogelijkheden.

DUO/PERSONAL TRAINING

Omdat Personal training niet voor iedereen is weggelegd heeft Fitfever hierop een alternatief gevonden namelijk een duo training. Dit houdt in dat je samen met een ander een personal training geniet die een uur duurt waardoor het tarief in tweeën word verdeeld. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden. 

Experience training

Maak gratis kennis met personal of duo training

  • Wat is personal / duotraining nou eigenlijk?
  • Wat kan een personal trainer voor mij betekenen?
  • Hoe behaal ik mijn doel?
  • Ik 'jojo' te veel, wat moet ik doen?

Herken jij jezelf in een van bovenstaande vragen of heb je een andere vraag? Maak gebruik van de experience training. We krijgen vaak te horen dat het prijskaartje wat aan personal training hangt, best aan de hoge kant is, maar het is het zeker waard! Vraag bij de balie naar de mogelijkheden voor een experience training. Met deze experience training maak je kennis met het concept 'persoonlijke begeleiding'. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de proefsessie kun je al jouw vragen stellen aan onze personal trainer Roshan. Naast antwoord op al jouw vragen, wordt je ook meteen persoonlijk begeleid d.m.v. een training. Dit is dé manier om erachter te komen of wij kunnen voldoen aan jouw wensen en behoeften. Samen behalen we jouw doel! Vraag aan de balie naar de moglijkheden. 

Maak kennis met Roshan

Hoi, mijn naam is Roshan! Na ruim een jaar werkzaam te zijn bij Fitfever en na het behalen van mijn AALO Fitness Master diploma mag ik met trots aankondigen dat ik vanaf september personal training aanbiedt bij Fitfever! Ik help mensen graag met het behalen van hun doelen. Ben je een beginnend sporter die een sterke start wilt maken, of al ervaren en wil je die volgende PR achterna? Met persoonlijke coaching, trainingsschema's op maat en voedingsadvies gaan wij jouw doelen behalen. Plan vrijblijvend een intakegesprek in, ik ben erg benieuwd naar waarmee ik jou mag begeleiden! 

Roshan.jpg