Groepslesrooster

Tijd: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00

09:30 Pump  09:15
Kickboksen
10:00 BBB
Billen Buik Benen
(try out vanaf 3 juni)

SixtyFit

11:00 Pilates
18:30
19:00 Pilates 

Spinning

Shape

Pump 

19:00 Small groep training 45min
19:45 Small groep training 45min
20:00

Shape 

Dancefever  BRN 

* Small groep training bij mooi weer buiten voor de deur op de rubberen mat. Houdt het reserveringsrooster in de App in de gaten. 

Vanaf juli 2024 geldt voor een aantal lessen een zomerstop. Voor meer informatie kun je terecht aan de balie, we helpen je graag.

Nieuw: SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING. Geen zin om alleen te sporten en heb je nét die extra motivatie nodig die een groep je kan bieden? Ga dan voor Small-Group training. Doordat je in een kleine groep werkt, krijg je toch persoonlijke aandacht. De trainingen bestaan uit een combinatie van gevarieerde kracht en cardio oefeningen. Elke training is anders door de afwisseling van opzet en uitvoering. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers en is daarmee geschikt voor vrijwel iedereen en ieder doel! Iets voor jou? De lessen worden door trainer Mike verzorgd. Tot dan!

Dance Fever

Wat krijg je als je de coolste hiphop videoclips van dit moment combineert met een dosis salsa en daar een flinke dansworkout van maakt? Dance Fever!

Ga uit je dak met de vetste moves op de hits van dit moment. Hiphop, salsa, funk en house worden in de mix gegooid. Artiesten als Bruno Mars, Ronnie Flex, Broederliefde maar ook Candy Dulfer en Ariana Grande komen voorbij.

Dat je plezier hebt in het dansen is het allerbelangrijkst, en de kans is dus groot dat je dat al krijgt zodra je de muziek hoort. Kom op en doe ook mee!

Stepshape

Uitleg volgt

Shape

Uitleg volgt

Body Pump

Uitleg volgt

Zumshape

Uitleg volgt

Yoga

Uitleg volgt

Bokstraining

Uitleg volgt

Pilates

Uitleg volgt

Spinning

Uitleg volgt