Huisregels

De entree is voorzien van een toegangscontrole (tourniquet). Om toegang te krijgen tot de fitnessclub, dien je bij binnenkomst je chipsticker/chiparmband voor de led-lezer te houden. Voor informatie of bij weigeren van de tourniquet, kun je bij de receptie terecht. Je chipsticker/chiparmband is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bij verlies hiervan brengen wij € 7,50 voor de sticker of 
€ 15,00 voor de armband in rekening.

Consumpties dienen tijdens een bestelling direct verrekend te worden. Door je chip op te waarderen kun je door de chip voor de led-lezer van de machine te houden, een consumptie naar keuze kopen, die na uitgifte direct van je tegoed wordt afgeschreven.

Het is niet toegestaan om met straatschoenen of schoenen met afgevende zolen de sportruimten te betreden. Tevens is het in deze ruimten niet toegestaan om je sporttas, etenswaren, glaswerk, blikjes, etc. mee te nemen. Het gebruik van een bidon is wel toegestaan.

Het gebruik van een handdoek en het dragen van een sweater of een T-shirt is tijdens het sporten verplicht. Dit is niet alleen hygiënisch voor jezelf maar ook voor anderen. Het dragen van een hoofddeksel is in de trainingsruimten niet toegestaan. Tevens is het gebruik van een mobiele telefoon om te bellen in de trainingsruimten niet toegestaan. Wel voor het beluisteren van uw favoriete muziek.

Na het gebruik van fitnessapparaten dien je deze weer in de ruststand terug te zetten. Losse trainingsapparatuur dient na gebruik te worden teruggelegd op de daarvoor bestemde plek.

.

Bij het betreden van de sauna raden wij u het dragen van badslippers aan. Voor het gebruik van de sauna is douchen verplicht. Tijdens het gebruik van de sauna is een handdoek verplicht. Mocht je geen handdoek bij je hebben, dan kun je die bij de receptie huren. Het is niet toegestaan etenswaar mee te nemen in de saunaruimte. Saunageuren zijn niet toegestaan i.v.m. brandgevaar.

De lockers zijn voorzien van draaiknoppen, die door middel van een hangslot gesloten dient te worden. Elke dag, na sluitingstijd, zullen de lockers gecontroleerd worden en de nog aanwezige sloten worden verwijderd. Wij bieden je de mogelijkheid om bij de receptie een cijferhangslot aan te schaffen. Dus let er op, dat je altijd je hangslot meeneemt!

Bij het huren van een handdoek en/of andere artikelen, brengen wij u automatisch een borgsom in rekening variërend van € 7,50 tot € 10,00.

Fitfever is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of vermissing van artikelen of lichamelijk letsel in of rondom het sportcentrum.

Wij verzoeken je om eventuele technische gebreken te melden bij de receptie. Mocht je vragen of suggesties hebben dan kun je bij een van onze medewerkers terecht.

Zie verder bij inschrijving ook de algemene voorwaarden.

Roken is in het complex niet toegestaan.

Met dank voor uw sportieve medewerking.